Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Familie

Een familiefeest, broers- en zussenweekend of oma in het zonnetje zetten? Je wilt dit vieren op een gezellige plek waar voldoende ruimte is voor vermaak van jong tot oud. Actief bezig zijn of lekker genieten van de natuur. Welkom bij De Wolfkuil

Direct boeken?

Familiebijeenkomsten zijn bijzonder. Daarom zoek je ook een bijzondere familie accommodatie. Kleinschalig, maar toch met voldoende mogelijkheden. Je wilt samen met bijvoorbeeld oma en opa, vader en moeder, neef of nicht op een plek zijn waar je kunt genieten van diverse activiteiten. Maar waar je ook lekker kunt 'niksen'.

Bij De Wolfskuil kun je zorgeloos genieten omdat iedereen lekker z'n gang kan gaan. De kleintjes in bijvoorbeeld de speeltuin of op de klimtoren. De pubers trappen een balletje op het sportveld of chillen bij de pingpongtafel. Vaders en zonen dagen elkaar uit tijdens een ouderwetse jeu de boules wedstrijd. Een garantie voor hilarische momenten is de 'familievolleybalwedstrijd'. Jong en oud 'aan' het net. Dat is familiepret!

Kubb spelen met familie
Kamperen met familie

Je kunt je terugtrekken in een moderne hoeve of houten blokhut. Lekker genieten op je eigen terras of buitenterrein. Is het tijd om te eten? Een Hollandse maaltijd of pastagerecht kun je uitstekend bereiden in de volledig ingerichte keuken. Liever een pizza uit de oven of pannenkoeken bakken op open vuur? Wij hebben een steenoven en een Tundragrill. Hoe bijzonder is dat! Maak je zelf je eten klaar of wil je liever eten laten bezorgen? Op De Wolfskuil kan het allemaal. Behoefte aan andere verrassende mogelijkheden? Wij denken graag met je mee.

Erop uit gaan met familie en geniet! Een betere plek dan De Wolfskuil is er niet!

Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor families van 12 tot 35 personen. Is de groep groter? Dan combineren we enkele accommodaties. Iedereen is welkom op De Wolfskuil. In onze moderne hoeves en ruime blokhutten vind je comfortabele bedden. Stapelbedden kennen wij niet. De keuken is compleet ingericht. Kookgerei en bestek is aanwezig voor alle gasten. Op zoek naar avontuur? Kom dan bij ons Groepskamperen! Vanaf 10 personen een eigen veld. Broodjesservice, spelletjes voor in het bos of een opgemaakt bed? Wij ontzorgen jou en je familie. Onze tarieven zijn lowbudget.


Welkom familie! Tot snel in Ommen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!