Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bijzondere overnachting met gezin

Heerlijk een heel bos als achtertuin. Een specht vliegt weg terwijl jullie een boswandeling maken. Je kind ontdekt een mooie paddenstoel. 's avonds maak je een kampvuur. Je hebt niet veel nodig om een bijzondere tijd met je gezin te hebben.

Wel is een mooie overnachtingsplek belangrijk, deze vinden jullie in de bossen bij Ommen.

Direct boeken?
Hier wil je toch overnachten

Lekker de tijd voor elkaar

Thuis werken, je kinderen online les, geen feestje om naar toe te gaan. Je kunt dan snakken naar wat anders. Een andere omgeving, want je eigen huis hebben jullie met elkaar al wel genoeg gezien. Je wil er op uit en de boel de boel laten terwijl je wel kunt doorwerken en de kinderen bezig kunnen met school. Je wil naar een plek waar je niet zoveel nodig hebt, het gewoon al goed is dat je daar bent.

Een bijzondere omgeving met veel ruimte en natuur om je heen. Dat wordt genieten. 's ochtend brengt de warme bakker je verse broodjes en 's avonds laat je een heerlijke stamppotmaaltijd bezorgen of bak je pizza's in een steenoven.

Zelfs voor de boodschappen hoef je niet op pad. Op deze bijzondere plek kunnen we dat voor jullie regelen.

Buiten zijn de kinderen

Ga er maar aan staan: je kind krijgt uitleg van de juf online, niet spelen met je klasgenootjes maar meteen geconcentreerd aan het werk. Dat gaat toch van zelf? Nou, nee dat is een hele opgaaf voor zowel je kinderen als jijzelf. Wat dan helpt is de mogelijkheid dat tussendoor de kinderen lekker naar buiten kunnen. Het bos lokt, waardoor je kind zélf ook snel zijn schoolwerk af wil hebben.

Hutten bouwen, sporen zoeken of bomentikkertje doen. Af en toe naar binnen om een kunstwerk te maken van de spullen die ze hebben gevonden in het bos. Of ga na het schoolwerk en eigen werk samen een bordspelletjes spelen. Je kunt spelletjes bij ons huren zoals reuze Jenga, scrabble of oud Hollandse spelen. Ga samen een fotokompastocht lopen naar een uitkijktoren. Ontdek samen de omgeving al wandelend of per fiets.

Natuurlijk ga je 's avonds een vuurtje stoken met elkaar. Vergeet niet marshmallow op het vuur te smelten.

Je zult merken dat de kinderen heel blij worden van zo'n bijzonder verblijf. De combinatie van (school)werk en de mooie natuur om jullie heen maakt alles ontspannener en makkelijker. Het doet jullie allemaal goed!

Op zoek naar meer bijzondere ideeën? Activiteiten voor je gezin bij De Wolfskuil

Jeugd vermaakt zich
Overnachten in het bos

Bijzondere locatie

Waar ga je dit buitengewone avontuur beleven? In Ommen! Bij De Wolfskuil is maar liefst 16 hectare bos, die je dus kan beschouwen als jullie achtertuin.

Je kunt overnachten in De Blokhut, midden in het bos bij een zandkuil. Echt een fantastische plek om met je gezin te overnachten.

Of kies voor De Mowglihut, aan de rand van het bos. Je hebt dan ook nog het sportveld met klimtoren en een speeltuintje naast de deur. Helemaal leuk voor de kinderen.

De Joris ligt achter De Mowglihut en heeft tweepersoonskamers. Een moderne en luxe keuze.

Zien we je binnenkort op deze bijzondere plek? Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!