Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze favorieten!

Hoe zouden wij een perfect verblijf samenstellen bij ons op De Wolfskuil? In deze blog lees je over onze favorieten!Accommodatie

Allereerst natuurlijk onze favoriete accommodatie. Dat is, tromgeroffel, De Blokhut! Deze groepsaccommodatie blijft gewoon onze favoriet. De Blokhut staat midden in het bos naast de zandkuil, echt een heel mooi plekje dus. Binnen is het heel gezellig ingericht, knus en huiselijk. Als je bij ons komt overnachten, moet je gewoon een keer in De Blokhut slapen!

Wellicht het mooiste plekje dat er is!
Ontwerp zonder titel

Activiteit

Bij deze kunnen we toch echt niet één favoriet kiezen. Deze activiteiten moet je gewoon allebei doen! Pottenbakken met Harrie is de eerste favoriet. Harrie leert je op een hele gezellige manier om potten te maken, weet je wel met zo'n draaischijf. Hij legt het heel goed uit en weet de hele groep bij de les te houden!

De tweede activiteit die je echt bij ons moet doen, is de Reggesafari. Samen met Jan en Willem ga je op avontuur. Als de groep groot is splitsen jullie op in twee groepen. De ene groep gaat wandelen, langs hele mooie plekken zoals kasteel Eerde en de Steile Oever, de andere groep gaat in de fluisterboot. Onderweg vertellen Jan en Willem over de omgeving en is er ook ruimte om lekker te kletsen. Halverwege komen de groepen samen, drink je gezellig een drankje en wissel je van activiteit. Met enige regelmaat spotten Jan en Willem een ijsvogel!

Wandeling

Naast de wandeling met Jan en Willem, zijn er nog een heleboel mooie wandelingen bij ons in de buurt. Onze favoriet is natuurlijk de wandelroute die onze collega Anita heeft uitgestippeld. Echter, als je ook al de Reggesafari gaat doen, kom je wel langs een aantal dezelfde plekjes. Daarom geven we je nog een favoriet: onze kompasroute! Vooral heel leuk om te doen met kinderen, maar bij volwassenen valt de route ook in de smaak. Je kan de route bij ons huren, je krijgt dan zes routebeschrijvingen en kompassen. Je kan dus opsplitsen in groepjes en er een wedstrijdje van maken!

Kompastocht
PizzaovenEten

Uiteraard: pizza's uit één van onze pizzaovens! Als je deze pizza's proeft, lust je nooit meer andere pizza's! Heel erg lekker en ook nog eens leuk om te maken. Met ons verse deeg is het nog lekkerder.

Je gaat zelf aan de slag. De pizzaoven is houtgestookt, dus jullie moeten een vuurtje maken. Na een uurtje kan je dan aan de slag met het maken van de pizza's. Geen zorgen, we geven je een duidelijke uitleg en nog een aantal lekkere tips mee!

Evenement

Ommen is een toeristische plaats, dus er is veel te beleven! Met name in de zomer worden er veel evenementen georganiseerd. Onze favoriet is de Ommerbissingh. Dit is meerdere dagen, waarbij iedere dag in het teken staat van iets anders! Op 7 augustus is bijvoorbeeld kidsdag en op 24 juli is het internationale dag. Voor beide data hebben wij nog een slaapplek voor jullie!
Avond

En om het helemaal af te maken, maak je natuurlijk een kampvuur! Onze favoriet in de avond! Als je dit goed doet, heeft iemand natuurlijk zijn/haar gitaar mee. Wij hebben de kampvuurliedjes al voor je op een rijtje gezet.

Kampvuur avond

Wil je nog meer favorieten weten? Of heb je vragen over deze favorieten? Neem contact met ons op, via de gegevens onderaan deze pagina.