Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vergaderen met alle ruimte

Op een prettige en verantwoorde manier vergaderen, kan goed als je alle ruimte hebt. Bedrijven die deze ruimte zelf niet hebben, komen graag bij ons. 'Wat fijn om echt de tijd te hebben samen!'

Direct boeken?
Teamoverleg in De Repelaerhoeve

Tijd voor elkaar

'Zonder beeldscherm elkaar weer ontmoeten dat vonden wij prettig. De diepte in gaan wat werkinhoud betreft maar ook uitgebreider horen hoe het echt met iemand gaat. Wat ons opviel was dat we juist de kleine gesprekjes die we normaal bij de koffieautomaat voerden hadden gemist. Daar was nu de tijd voor.'

Er is veel ruimte in de groepsaccommodaties zowel binnen als buiten, waardoor op een verantwoorde manier vergaderd kan worden. Anderhalve meter afstand houden tot elkaar kan goed.

Na een intensief overleg even met - of juist zonder- collega's een wandelingetje maken in het aangrenzende bos, wordt als aangenaam ervaren. Even weer tot rust komen in de buitenlucht.

'Alles was super goed geregeld . We hadden alle ruimte en voor ieder een eigen toilet. Dit gaf veel rust en vertrouwen.' Dit team had de gehele Jorishoeve gehuurd en gebruikte het woongedeelte van de Joris als stilte plek; 'collega's konden daar een boek lezen of in alle rust nog even doorwerken'.

Laat ons het regelen

Teams kunnen de ruimte enkel huren, maar ze kunnen ook meer uit handen geven.

Een heerlijke lunch met belegde broodjes en zelfgemaakte soep komen wij op een afgesproken moment graag brengen. 's Avonds een buffet van de keurslager kan - waarbij rekening gehouden wordt met diverse diëten- maar zelf een pizza maken in onze steenoven is ook erg gezellig. 'Iedereen vond het geweldig, lekker met elkaar aan de slag en binnen een paar minuten je eigen pizza eten'.

Naast maaltijden verzorgen kunnen we ook praktisch meedenken met bijvoorbeeld het klaarzetten van een beamer, trainingskoffer of een flipover 'Jullie hebben voor ons veel geregeld en als we vragen hadden kon dit meestal, dat werkt plezierig'.

Eten bij een vuurtje

'Een super gebouw en ligging, alles zag er netjes uit en jullie dachten goed met ons mee'

Nienke
Rondleiding in het voedselbos

Tijd voor wat anders

Naast het vergaderen is er vaak wel even een moment om wat anders te doen.

Zoek de competitie op door een bamboe-challenge met elkaar aan te gaan. Fiets met de mountainbike over de Lemelerberg. Of kies voor een rondleiding in ons voedselbos waardoor je meer leert over hoe verschillende planten en hoe bomen groeien.

Bekijk het overzicht voor alle mogelijkheden: Activiteiten voor teams.

Maatwerk

Eigenlijk is het altijd maatwerk als teams bij ons komen. Doordat je nu ook rekening moet houden met de corona maatregelen is dit extra belangrijk.

We denken graag met jullie mee. Van tevoren telefonisch overleg over de mogelijkheden vinden wij dan ook belangrijk. Zo kunnen we alles in werking zetten voor een geslaagd en verantwoorde bijeenkomst.

Contactpagina

Werken in de Hoeve

Buitengewoon vergaderen

Bekijk al onze vergaderarrangementen