Wat is er te doen in de omgeving?

Heel veel!

Onder andere:

- Ideaal wandel en fietsgebied, zeer divers (berg, rivieren, weilanden, zandvlaktes).
- Varen op de Vecht met een kano, fluisterbootje of een rondvaartboot
- Tinnenfiguren museum in Ommen.
- Vlakbij is er een molen. Dit natuurinformatiecentrum organiseert veel voor kinderen.
- Leuk winkelen of eten in Ommen, Hardenberg of Zwolle.
- Pretparken Hellendoorn en Slagharen en Emmen Wildlands zijn dichtbij.

Lees meer tips op onze site onder 'Activiteiten' of bel ons voor suggesties op maat.