Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Leuke apps

Er zijn zoveel leuke apps, wij willen je er een paar aanraden tijdens je verblijf bij ons.
Mocht je zelf nog een andere app weten, dan horen we het graag!

Direct boeken?
Cultuurrijk

CULTUURRIJK

Wil je op een originele wijze meer leren over de verborgen cultuur rond De Wolfskuil? Download dan zeker de Cultuurrijk app. Je gaat op avontuur door het landschap. Via een kompas ga je naar verschillende specifieke plekken wandelen. Op deze locaties kun je krantenartikelen lezen van vroeger, een video bekijken of foto's bekijken van hoe het er vroeger uitzag. Heel speciaal zijn de augmented reality animaties, een 3-D ervaring die je niet wil missen.

PlantNet

PLANTNET

Zoals je wellicht weet hebben wij een Voedselbos. Herken je de walnotenboom, de wilde mispel of de Paw Paw? De meesten van ons niet. Daarom zijn we van plan dat er bordjes komen waarop je kunt lezen wat er groeit. Zolang dat niet het geval is raden we het gebruik van de PlantNet app aan. Maak een foto van een plant, beantwoord enkele vragen en de app geeft aan welke plant dit waarschijnlijk is. Je krijgt uitgebreide informatie over de plant. Een aanrader als je in voedselbos rondloopt, maar natuurlijk ook op andere plekken.

NB. bekijk ook ons Voedselbos - Overzicht

Vogels in Nederland

VOGELS IN NEDERLAND

Als je de sleutel bij ons komt halen, krijg je een A3- poster met allerlei vogels die je kunt spotten bij ons. Wil je vervolgens meer weten over deze vogels gebruik dan deze handige app 'Vogels in Nederland'. Erg leuk vinden wij dat je ook het vogel gezang kunt luisteren.

Wist je dat je alle soorten spechten in het Vechtdal kunt ontdekken? Dat komt omdat het gebied zo veelzijdig is. De meeste gasten zien de (grote)bont specht, maar de groene is ook al meerdere malen gezien. Wil je een ijsvogel zien? Ga dan kijken bij de Regge of maak een tocht via de Reggesafari dan maak je echt kans deze mooie vogels te zien.

Route

Route.nl

Je weet vast al dat je heel goed kunt Wandelen en fietsen bij ons.
Met de app van route.nl wordt het je makkelijk gemaakt! Volg de wandel of fietsroute en ontdek zo de mooiste plekjes.

Ga je wandelen dan kun je deze wandeling maken: Witte Weven op de Lemelerberg
Spring je op de fiets, kies dan voor deze route: Ontdek de Sallandse natuur

NB. Er zijn meer dan 100.000 wandel en fietsroutes te vinden op deze app.

75 jaar

75 jaar vrijheid Ommen

Tegenover De Jorishoeve is er in het bos een onderduikerhol te bezichtigen. In de oorlog zijn hebben meerdere mensen op deze plek zich schuil kunnen houden. Download de app '75 jaar vrijheid Ommen' en maak een fietsroute langs belangrijke punten oa. langs kamp Erika. De tekst wort voorgelezen en je kunt ook oude foto's bekijken.

Wandelen in overijssel

Wandelen in Overijssel

De mooiste wandelingen, die ontdek je via Landschap Overijssel. Zij hebben een app ontwikkeld waarmee je de mooiste wandeling maakt. De boswachters hebben de bijzonderste plekken voor jullie op een uitgekozen. Kom je op zo'n plek dan krijg je een seintje zodat je weet dat er over deze plek meer te vertellen is. Je krijgt door tekst en beeld actuele informatie van je actuele informatie. Met handige kaart met duidelijke route informatie en je eigen positie (verdwalen is er niet meer bij). Ook handig: de app werkt offline je hebt geen internet nodig tijdens de wandeling.

Meer tips

Wil je nog meer tips voor je verblijf bij De Wolfskuil? We hebben al onze blogs op een rijtje gezet: Hebben jullie goede tips ter voorbereiding? (leuke blogs!)