Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Overnachten met een groep in De Blokhut

Verscholen in het bos bij een zandkuil ligt een houten Blokhut. Wellicht de mooiste plek voor een grote groepsovernachting, ontdek het snel!

Direct boeken?

De kinderen? Die zijn buiten!

Kom je met kinderen naar De Blokhut, dan zul je ze niet veel binnen zien. Ze hebben namelijk het bos als speeltuin. Dat betekent hutten maken van de takken die ze vinden in het bos. Een wedstrijdje doen wie het snelste kan rennen van de top van de zandkuil naar beneden. Samen een specht horen en wellicht ook zien.

Een kampvuur maken en dan marshmallows boven het vuur. Een eigen pizza bakken in de steenoven.

Ook de omgeving van De Blokhut - Ommen in het Vechtdal- is ideaal voor groepen met kinderen. Pretparken zoals in Slagharen en Hellendoorn zijn dichtbij. Ook kun je fantastisch gebruik maken van de rivieren in de omgeving. Ga met elkaar kanovaren of maak een Reggesafari. Maar pas op: het kan ook zijn dat de kinderen helemaal niet weg willen.

Blokhut ideaal voor scholen

De uitvalbasis voor scholen

Zowel leraren als leerlingen komen graag bij De Blokhut. De ideale uitvalbasis voor een schoolkamp. Dat vonden zelfs filmmakers, want in de film 'Achtsegroepers huilen niet' verbleven zij in De Blokhut.

Heel veel spooktochten worden er gespeeld in ons bos. Wat dacht je van Levend Stratego? De glooiende omgeving vraagt er gewoon om.

Doordat we veel (grote) groepen te gast hebben, zijn we gewend met jullie mee te denken. Je kunt van allerlei spelen bij ons huren, zoals een zeskamp of een fotokompastocht naar een uitkijktoren.

Wil je als leraar dat ze ook nog wat leren? Kies dan voor een vleermuizenexcursie, uilenballen pluizen of een natuurspel.

Vergaderen in De Blokhut

Buitengewoon vergaderen

'Ik kwam hier aan en hoorde meteen allerlei vogels fluiten, wat een fijn begin van een vergaderdag!'. Op een andere locatie met elkaar praten inspireert en maakt creatief. Zeker als je in onze Blokhut bent!

Je kunt gefocust binnen vergaderen. Samen buiten het vergaderparcours lopen waarbij je brainstormplekken tegenkomt in het bos. Ook zien we groepen rennen, yoga beoefenen of met de boswachter het bos in gaan.

Met een grote groep lunchen aan de 16 meter lange picknicktafel, zorgt ervoor dat op een ontspannen manier zaken besproken worden. Vergaderen in het bos kan met en zonder overnachting, je kunt ook een dagdeel komen vergaderen (in het laagseizoen).

"Ik kwam hier aan en hoorde meteen allerlei vogels fluiten, wat een fijn begin van een vergaderdag!"

De Wolfskuil de plek voor alle groepen!

De Blokhut: de plek voor álle groepen

  • Voor groepen die een vakantiehuis zoeken voor maximaal 22 personen;
  • De ligging is perfecht: in het bos bij een zandkuil, maar je bent wel binnen 10 minuten in het gezellige plaatsje Ommen;
  • Ommen ligt in het Vechtdal, vlakbij Hanzestad Zwolle in de provincie Overijssel.
  • Geen stapelbed te vinden, wel slaap je gezellig met meerdere personen op een kamer (er zijn vier slaapkamers).
  • Een heleboel maaltijden en activiteiten kun je bijboeken.
  • De huurprijs is inclusief energie, schoonmaak en WiFi.

De Blokhut

De mooiste locatie voor jullie groep!