Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Scholen

Basisschool, middelbare school of beroepsonderwijs; Variatie voor alle leeftijden.

Voor het jaarlijks terugkerende schoolkamp of schoolevenement wilt je alle leerlingen een passend en gevarieerd programma aanbieden. Vanzelfsprekend is het prettig om diverse groepsactiviteiten te organiseren vanuit één locatie. Geschikt voor actie en avontuur, alle leeftijden, zowel binnen als buiten en met het sfeergevoel van een kampeerboerderij. Bij ons kan het allemaal. Welkom bij De Wolfskuil!

Direct boeken?
Scholen vinden de Blokhut de ideale plek voor hun schoolkamp. Een prachtige groepsaccommodatie midden in het bos bij Ommen.

Het organiseren van schoolkampen, groepsreisjes of educatieve dagbestedingen kan best lastig zijn. Je hebt te maken met een bepaald budget, moet (tussentijds) vervoer regelen en je wilt een gevarieerd programma aanbieden. De oplossing vindt je in onze mooie locatie. De Wolfskuil is een prachtige plek in de groene bossen met volop speel- en outdoormogelijkheden. Er zijn diverse groepsaccommodaties voor twee of meerdere overnachtingen. Je verblijft in een moderne hoeve of ruime blokhut. Geschikt voor 12 tot 35 personen. Combineren van accommodaties is mogelijk. Of kiezen jullie voor de charme van groepskamperen? Al vanaf vijftien personen heb je de beschikking over een geheel eigen kampeerveld met groepstent met tafels en banken. Er is ook een kooktent met koelkast, servieskast en kookkast. Ronduit ideaal te noemen. Op De Den neem je eigen slaaptenten mee, op De Beuk slaap je in onze tenten.


Van kleuterklas tot beroepsonderwijs; bij De Wolfskuil denken ze altijd met je mee!

Welke mogelijkheden zijn er bij ons? Wij noemen er hieronder een aantal op. Uiteraard is er meer. In een persoonlijk gesprek hebben we het samen met jullie graag over de mogelijkheden die het best aansluiten bij de leeftijdsgroep en uw wensen. Ons aanbod kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

2017 OZK kamperen aug
Zeskamp

In de buurt van onze groepsaccommodatie in Overijssel kunnen jullie ook met de groep kanovaren, mountainbiken, het Tinnen figuren museum bezoeken, Ommen verkennen of een heuse koesafari ondernemen. De attractieparken Hellendoorn of Slagharen of Dinoland in Zwolle bereiken jullie met de auto binnen 20-30 minuten.

Wil je tips over het voorbereiden van je schoolkamp? Lees dan onze blog Voorbereiding schoolkamp en Schoolkamp financieel haalbaar houden

Welkom basisschool, welkom middelbare school, welkom beroepsonderwijs! Tot snel in Ommen!

'Wij kiezen vaak voor De Wolfskuil vanwege de mooie omgeving en de ligging. De Wolfskuil ligt helemaal vrij in het bos en is kleinschalig. Dat vinden we plezierig. Het bos biedt tal van mogelijkheden, waarbij de veiligheid altijd voorop staat. De accommodaties zijn prima verzorgd. De communicatie met het team van De Wolfskuil is ontspannen, soepel en betrouwbaar. Kortom; een positieve plek. Wij gaan volgend jaar weer!'

Integraal Kindcentrum De Wieden in Zwolle, Martijn Stoof (leerkracht).

Zoek en boek de locatie voor je school

Enthousiast geworden? Kijk gauw naar de beschikbaarheid en boek digitaal een mooie locatie voor je school! Optie ook mogelijk.