Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Veel, bekijk hieronder het overzicht.

Al onze overnachtingsmogelijkheden

- De huur van de groepsaccommodatie
- Water en energie
- Schoonmaak (bij vertrek laten jullie de groepsaccommodatie veegschoon achter en jullie brengen je eigen vuilnis naar de container).
- Wifi via glasvezel
- Koffiefilters, toiletpapier, vaatwastabletten en vuilniszakken.
- Huur je de Joris/Hoeve/Jorishoeve? Dan zit bij de prijs ook lakens en een servicepakket voor de keuken.

Het enige wat je naast de huur aan kosten hebt is de toeristenbelasting (per persoon per nacht een kleine bijdrage).

Als je meerdere groepsaccommodatie naast elkaar legt en de prijzen vergelijkt, let dan goed op extra kosten. Wat zit er al bij de huurprijs in en wat komt er nog bij? Moet je zelf schoonmaken of niet? Soms lijkt iets goedkoop maar is het dan eigenlijk niet. Om in te schatten of je het bedrag voor de huur redelijk vindt, raden we je aan om de per persoonsprijs uit te rekenen. Omdat je met velen een accommodatie huurt lijkt het vaak erg veel. Bekijk je de per persoonsprijs dan kun je veel beter inschatten of dit bij jullie budget past.

Omdat we snappen dat het best lastig is om de juiste verblijfsplek te kiezen voor je groep, hebben wij hier een blog over geschreven. Niet alleen de huurprijs is belangrijk maar andere overwegingen: wil je in tweepersoonskamers of is juist met meerdere mensen op 1 kamer slapen gezellig, hoever willen jullie reizen, wat wil je doen en hoe belangrijk is de omgeving voor jullie? Best ingewikkeld soms, lees daarom onze blog De juiste groepsaccommodatie

Meer leuke tips lezen? Hebben jullie goede tips ter voorbereiding? (leuke blogs!)

Als je wil kun je bij ons altijd eerst een optie krijgen voordat je gaat boeken. Je kunt dan rustig met elkaar overleggen. Je kunt dit op de laatste pagina van ons Zoek en boek systeem aangeven.

Kunnen we lakens, handdoeken en keukenlinnen huren?
Kunnen we een kinderstoel, kinderbedje of box huren?
Welke extra faciliteiten zijn er speciaal voor kampeerders?