Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

- De huur van de groepsaccommodatie
- Water en energie
- Schoonmaak (bij vertrek vegen en jullie vuilnis in de container).
- Wifi via glasvezel
- Huur je de Joris/Hoeve/Jorishoeve? Dan zit bij de prijs ook lakens en een servicepakket voor de keuken.

Het enige wat je naast de huur aan kosten heeft is de toeristenbelasting (per persoon per nacht een kleine bijdrage).