Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Slapen in het bos

Hou je van natuur om je heen? Heb je dan wel eens gedacht aan overnachten in het bos?
Dat is echt leuk en wij verklappen je een toplocatie.

Direct boeken?
Slapen in het bos

Overnachten in het bos

'Wat is het hier mooi!' al vanaf het begin waan je je helemaal weg. Overnachten in het bos zorgt voor rust en ontspanning. Vogeltjes begroeten je met hun vrolijke liedjes. Een eekhoorn roetsj de boom in. Je spot paddenstoelen of een hol van een dier.

Vanuit het vakantiehuis kun je meteen starten met een mooie fiets of wandeltocht. Maar je kunt natuurlijk ook lekker met een boek buiten gaan zitten. Genieten van de rust en ruimte om je heen.

Zie je het al voor je?

Geen kind aan ze

De kinderen gaan op ontdekking en zie je voorlopig niet weer. Die maken namelijk een hut van takken, doen boomtikketje of gaan schatten zoeken in het bos. Tv of internet? Daar hebben ze helemaal geen oog voor. Want in het bos spelen is veel gaver.

's Avonds ga je natuurlijk een kampvuur maken. Vergeet dan niet marshmallow te kopen om op een tak te prikken. Even boven het vuur en je hebt een heerlijke traktatie. Als een van jullie een gitaar heeft, neem deze dan mee. Ga kampvuurliedjes zingen, die vergeet je nooit. Toch even inspiratie nodig? Lees onze blog: Onvergetelijke kampvuuravonden. Kijk vooral ook even naar boven, de sterrenhemel is vaak veel helderder dan in de stad. Wie ziet als eerste de kleine beer of de Poolster?

Op zoek naar meer leuke activiteiten om te doen in het bos? We hebben enkele ideeen - ook wat bosspelletjes- op rijtje gezet: Activiteiten voor je gezin bij De Wolfskuil

Kinderen vermaken zich in het bos
Overnachten in het bos

Top locatie in het bos

Misschien weten wij wel het mooiste plekje in het bos om te overnachten! Bij het plaatsje Ommen - waar de Vecht stroomt en je leuk kunt kanovaren - is het Wolfskuilbos waar je kunt overnachten in gezellige vakantiehuizen:

  • Verscholen in het bos ligt de houten Blokhut. Heel speciaal is de zandkuil 'De Wolfskuil' die erachter ligt.
  • Of kies voor De Mowglihut, een vakantiehuis aan de rand van het bos. Leuke van deze locatie is dat het sportveld en een kleine speeltuin vlakbij de woning is.
  • Een andere mogelijkheid is de Joris. Een knusse en gezellige vakantiehuis voor je gezin of klein gezelschap.
  • Mag het avontuurlijker? Ga dan kamperen! Je kunt gebruik maken van onze slaaptenten of je eigen tent meenemen. Heerlijk de hele dag buiten zijn.

Heb je vragen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!