Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Goedkope groepsaccommodatie

De Wolfskuil is gelegen bij het gezellige plaatsje Ommen met prachtige natuur waar je naar harte lust kunt wandelen, fietsen of met roeibootjes varen op De Vecht. We hebben in het bos vier gezellige groepsaccommodaties. Van houten Blokhut tot Hoeve.

Direct boeken?
 • De Blokhut 22 personen

  De Blokhut 22 personen

 • Mowglihut 22 personen

  Mowglihut 22 personen

 • Repelaerhoeve 35 personen

  Repelaerhoeve 35 personen

 • Kamperen Beuk met onze slaaptenten

  Kamperen Beuk met onze slaaptenten

 • Kompastocht

  Kompastocht

 • Moord in villa Nova

  Moord in villa Nova

 • Zeskamp: de trekmat

  Zeskamp: de trekmat

Samen delen

Het verblijf in een groepsaccommodatie is gezellig en goedkoop omdat je samen de kosten deelt. Hierdoor houden jullie het bedrag wat je per persoon betaald laag. Met name onze groepsaccommodaties De Blokhut en De Mowglihut -beiden geschikt voor 22 personen- en De Repelaerhoeve -geschikt voor 35 personen- raden we aan door de goede prijs - kwaliteit verhouding. De Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, wifi, gas, water en elektra. Je hoeft dus niks extra's te betalen na uw verblijf.

Groepskamperen

Je kunt er ook voor kiezen om met een groep bij ons te kamperen. We hebben 2 kampeervelden uitsluitend voor groepen. Je huurt een heel veld voor je eigen groep en hebt daardoor veel privacy. Op het veld De Beuk slaap je in onze slaaptenten, op veld De Den neem je je eigen tenten mee. Er is een groepstent met tafels en banken waar je gezamenlijk kunt eten of bij slecht weer spelletjes kunt spelen. Er is een keukentent met een koelkast, servicekast en indien gewenst kun je koken op onze twee gaspitten.

Activiteiten

Via De Wolfskuil kun je diverse activiteiten regelen om het verblijf leuker te maken. Voor groepen met een klein budget heeft De Wolfskuil voldoende keuze in goedkope activiteiten. Bijvoorbeeld: een fotokompastocht, klootschieten, reuze jenga of levend stratego. Zo kan het verblijf op De Wolfskuil verrassend en goedkoop blijven! Ook zijn er mogelijkheden om het eten via ons te regelen, van barbeque tot een macaroni maaltijd.

Bekijk onze site voor de mogelijkheden, neem bij vragen contact met ons op.

Reuze jenga