Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vrienden

Friends fun and happiness

Met vrienden erop uit en sportief bezig zijn? Of weer eens afspreken na een lange studieperiode? De Wolfskuil biedt vrienden een groepsaccommodatie voor ieder gewenst dag- en avondprogramma. Avontuur, sport, barbecue of pizza bakken? Doe wat jij wilt! De nacht brengt je door in een van onze moderne hoeves, hippe blokhut of de andere groepsaccommodaties . Welkom bij De Wolfskuil!

Direct boeken?
Lekker weg met je vrienden

Keep calm with friends and have fun: stay at the Wolfskuil during rain and sun

Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 12 tot 35 personen. Zijn jullie met meer? Dan combineren we enkele accommodaties. Iedereen is welkom op De Wolfskuil. In onze hoeves en blokhutten vind je comfortabele bedden. Stapelbedden kennen wij niet. De keuken is compleet ingericht. Kookgerei en bestek is er voldoende. Bak een smakelijke pizza in de aanwezige steenoven of gebruik het open vuur met de Tundra Grill voor een tasty maaltijd. Willen jullie liever relaxen rondom de vuurschaal? No worries! In overleg zet ons team alle spullen klaar. Wil je gebruikmaken van onze broodjesservice, een van onze vele spelen bij ons huren of een volledig dagarrangement laten organiseren? Dat kan. Of kies een van de leuke groepsuitjes. Ons team denkt graag met jullie mee en kan meehelpen om jullie verblijf van a tot z te regelen. En dat doen we allemaal tegen een lowbudget tarief. Aan jullie de taak om gezellig bij te kletsen! Welkom vrienden! Tot snel in Ommen!

Heb je elkaar een lange tijd niet gezien en organiseer je een vriendenreünie. Of is het weer tijd voor het jaarlijkse vriendenweekend? Tof om dit te organiseren op een plek die volop mogelijkheden voor activiteiten in Overijssel biedt. Vanuit De Wolfskuil kun je overdag actief en avontuurlijk bezig zijn. De omgeving van Ommen leent zich onder andere voor mountainbiketochten, kanovaren of ga voor outdoor. Een terrasje pakken in het gezellige Ommen of even door de winkelstraatjes slenteren kan natuurlijk ook. Maak een tocht door de omgeving van het Vechtdal met een lelijke eend, TukTuk of Fun bike. Je vindt er de rivieren De Regge en De Vecht, heide, bos en historische stadjes. Dichtbij, toegankelijk en kosteloos parkeren. Fun and hapiness in ons groepsverblijf voor iedereen!

Feest in de Jorishoeve

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!