Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groepsaccommodatie

Zullen we gaan overnachten in een groepsaccommodatie? Ja, hoor maar... wat moet ik me daar dan bij voorstellen?

Wij weten dat natuurlijk wel maar we merken dat niet iedereen er een - goed - beeld bij heeft.

Direct boeken?
Genoeg ruimte

De ideale plek voor een groep

Wil je weg met meer dan 10 personen, dan kun je een groepsaccommodatie huren. Omdat jullie oma 80 wordt en jullie haar willen verrassen met alle kinderen en kleinkinderen. Of omdat je je vrienden al veel te lang niet hebt gezien. En wat dacht je van een gezellig weekend met je sportclub of muziekvereniging? Er zijn tal van leuke redenen om met elkaar weg te gaan.

Je huurt dan een (vrijstaand) huis voor jullie groep alleen. Een plek waar je je eigen sfeer kunt creëren. Met veel ruimte om samen te eten, bij te kletsen en een spelletjes te spelen. Gezellig!

Natuurlijk met een grote keuken waar je als je daar zin hebt kunt koken.

NB. Voor een grote groep koken, kan een uitdaging zijn. Lees onze blog Inkopen doen voor groepen

Slaapkamers

Van luxe tot budget

Maar dan slaap je toch op stapelbedden? Dat was vroeger veelal het geval, maar bij ons is geen stapelbed te vinden. Vaak vinden alleen kinderen dat jammer.

Je slaapt wel met meerdere personen op een kamer. Wil je dat niet, dan kies je een wat duurdere groepsaccommodatie met twee persoonskamers. Bij ons overnacht je in dat geval bij De Jorishoeve. Je betaalt dan natuurlijk wel iets meer, dus bepaal als groep of je dit belangrijk vindt. je kunt ook kiezen voor een wat grotere groepsaccommodatie waardoor je meer slaapkamers hebt. Lees ook onze blog De juiste groepsaccommodatie.

De rest van onze groepsaccommodaties hebben kamers voor drie, vier, vijf en zelfs acht personen. Bekijk de plattegrond goed en bepaal zelf de indeling. Of kom een keer langs om alles zelf te bekijken, dit kan trouwens ook virtueel: Rondleiding. Alle kinderen bij elkaar of juist de verschillende gezinnen apart. Aan jullie de keuze.

'Van te voren hadden we er niet zoveel zin in om bij elkaar op een kamer te slapen. Maar het was juist heel erg gezellig en we hebben heel veel gelachen, dat willen we wel weer!' aldus een van onze gasten.

Gezellge tijd

Gezellige tijd

De meeste van ons zijn voor het eerst in een groepsaccommodatie geweest tijdens een schoolkamp. Weet je het nog? Met een kompas om je nek naar een uitkijktoren, een speurtocht door het bos, een dag naar een pretpark en natuurlijk de bonte avond bij een kampvuur. Goed herinneringen! En daar gaat het om als je voor een groepsaccommodatie kiest: samen een gezellige tijd hebben waar je nog lang blij op terug kijkt.

Kom met de hele familie, met alle nichtjes, neefjes en achterkleinkinderen van opa en oma gezellig een weekend naar De Wolfskuil. Samen bijkletsen, een spelletje reuze jenga spelen, of een zeskamp organiseren het kan allemaal (bekijk alle activiteiten).

Of organiseer een weekend weg met vrienden of met de sportclub. Er is genoeg te doen in de omgeving. Wat dacht je van een mountainbiketocht over de Lemelerberg? Ga kanovaren op de Vecht of maak een Reggesafari met een fluisterboot. Bak 's avonds een pizza in een steenoven.

Besluit samen dat het zó leuk was dat je volgend jaar weer komt.

Zien we je binnenkort bij De Wolfskuil? Heb je vragen neem dan gauw contact met ons op, we denken graag met je mee.

De voordelen op een rijtje

  • Hoe je het ook noemt - een vakantiehuis, kampeerboerderij of groepsaccommodatie - het is een geschikte locatie voor een groep vanaf 10 personen.
  • Veel keuze, van sober tot luxe.
  • Alles voor jullie waardoor je eigen sfeer kunt creëren.
  • Omdat je met veel personen de kosten kunt delen, valt de prijs per persoon mee. Bij ons is de prijs inclusief schoonmaak, energie en WIFI.
  • Lekker veel ruimte om samen te eten, spelletjes te doen en bij te praten.
  • Samen koken in een ruime keuken als je wil, of laat maaltijden brengen.
  • Vaak kun je naast een groepsaccommodatie ook activiteiten bijboeken.
  • Vraag zeker diegene waarbij je huurt tips of hulp bij het programma, zij hebben vaak veel ervaring en kennen de omgeving goed.
  • Natuurlijk is een goede groepsaccommodatie belangrijk, maar de omgeving ook. Kies je voor bos, zee of juist een stad? Kijk goed naar wat er past bij je groep. Op vakantie in Ommen, wat moeten jullie zien?

Maar pas op het is verslavend....we ontmoeten veel groepen die vertellen dat ze al jaren met elkaar weg gaan: het is zo leuk dat je vaker weg wil met elkaar!

Wat zijn de mogelijkheden?

Enthousiast geworden?
Bekijk al de overnachtingsmogelijkheden bij De Wolfskuil.

Een optie nemen is ook mogelijk!