Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Als we geen zin hebben om zelf te koken, wat zijn dan de mogelijkheden?

Via ons kun je verschillende maaltijden regelen:

- Verse broodjes van de bakker bij jullie gebracht

- Ontbijt en lunch manden

- Buffetten

- Samen koken met een enthousiaste kok (culinair op locatie)

- Bami, macaroni of nasi

- All-in Barbecue, diverse varianten

- Pizza-oven, diverse varianten

- Tundra Grill, diverse varianten

- Weekendmaaltijden arrangement

- Crêpes van Lena, in een piepkleine caravan komt zij naar jullie toe

Bekijk de eet mogelijkheden

Zelf koken kan, maar bij ons kun je ook een barbecue, buffet, pizzaoven, Tundragrill en nog veel meer regelen.